De ervaringen met onze MaMMaTENS

Wat zeggen anderen, wat zijn de ervaringen met onze geboorte tens MaMMaTENS.

Nadine

Ik heb ontzettend positieve ervaring overgehouden aan de MaMMaTENS, het apparaat heeft mij er echt doorheen gesleept! Toen de weeën steeds heftiger werden had ik bijna geen energie meer. Ik vroeg mijn vriend de plakkers op mijn rug te plakken en toen is de TENS in het begin zacht aangezet. Na een aantal uur werden de weeën steeds pijnlijker, ik vond ik het héél fijn dat de TENS hoger gezet kon worden, daardoor had ik iets om mij op te focussen. Uiteindelijk moesten wij blijven slapen in ziekenhuis en werd ik de volgende dag aan de weeënopwekkers gezet. Al die tijd heb ik gebruik gemaakt van de TENS, totdat ik een morfine pompje kreeg. Ik kan het apparaat iedereen aanbevelen!

Maartje

Ik las over de TENS op internet en heb het erover gehad met mijn schoonzusje. Zij gaf aan dit te kennen van haar bevalling. Zij had er zelf één aangeschaft en ik mocht hem gerust van haar lenen. Toen mijn bevalling begon, hebben ze gelijk de TENS op mijn rug geplakt. Tijdens een weeënstorm van 2 uur heeft het gezorgd voor afleiding van de heftige pijn. Het gaf een goed gevoel om er iets tegen te kunnen doen. Je kan de focus tijdelijk even verleggen, wat zorgt voor verlichting. Ik zou hem een volgende keer zeker weer gebruiken en hem iedereen aanraden.

Ilona

Ik las in mijn polis dat ik recht had op een TENS apparaat tijdens mijn bevalling. Ik ben direct gaan uitzoeken wat het was en heb er een besteld. Tijdens mijn bevalling, toen de weeën begonnen ben ik de TENS  meteen gaan gebruiken. Het gaf direct verlichting! Wat voor mij de belangrijkste reden was om de TENS te gebruiken is dat ik een natuurlijke bevalling wilde zonder pijnstilling, geen ruggenprik of andere medicatie. Maar een hulpmiddel om de weeën te verlichten is natuurlijk altijd welkom. Ik raad het echt iedereen aan! Mijn ervaring met de MaMMaTENS is zeer positief.

Karin

Ik zag heel erg op tegen mijn bevalling. Mijn eerste bevalling duurde namelijk heel lang en de weeën deden erg veel pijn. Ik ben toen op zoek gegaan naar pijnbestrijding tijdens de bevalling en kwam uit bij MaMMaTENS. Vanaf wee één heb ik de TENS aangesloten, ik voelde dat ik weeën had maar dit was door de MaMMaTENS veel minder pijnlijk. Ik heb een hele positieve ervaring met de MaMMaTENS én een positieve bevalling.

Anouk

Tijdens mijn bevalling moest ik een paar keer stoppen met de MaMMaTENS omdat er een CTG-scan gemaakt moest worden. Het verschil tussen een wee zonder en een wee met de TENS werd ineens heel duidelijk!

Wil jij je ervaring ook delen? Laat dan hier een bericht achter.

Lees ook...