Skip to content

Missie MaMMaTENS

Wij van MaMMaTENS vinden dat de geboorte een hele mooie ervaring moet zijn. Ons doel is dan ook om (aanstaande) moeders een bevalling te geven waar ze positief aan terugdenken. Een veilige manier pijnbestrijding, zowel voor moeder als kind, zonder bijwerkingen en waarbij de aanstaande moeder letterlijk zelf de controle in handen heeft.

Veel zorgverzekeraars vergoeden onze apparaten of de huur daarvan, uit hun aanvullende pakketten. Bij ons kunnen aanstaande moeders ZONDER bijbetaling een TENS apparaat bestellen. Door onze jarenlange relatie met de Nederlandse zorgverzekeraars kunnen wij rechtstreeks bij hen declareren. De aanstaande moeders kunnen zich hierdoor volledig kunnen richten op hun bevalling, en zich niet hoeven bezig houden met de afwikkeling van de kosten.

Eigen wetenschappelijk centrum en ontwikkelt in eigen beheer
Samen met ons wetenschappelijk centrum (Forum Saluare) bouwen & ontwikkelen wij al onze apparaten helemaal zelf. Hierdoor kunnen wij een extreem snelle, en hoge leverbetrouwbaarheid garanderen. Natuurlijk geven wij de aanstaande moeder kundig advies indien nodig.

MaMMaTENS heeft maar liefst keuze uit 4 verschillende apparaten allemaal met hun eigen specifieke eigenschappen. De TENS Basic en OmniTENS XP+ kunnen zelfs helemaal zonder bijbetaling worden geleverd.

F.A.Q

Meest gestelde vragen