Skip to content

TENS Apparaat kopen

Overweegt u de aanschaf van een TENS apparaat? Wij bieden u diverse soorten met uiteenlopende functies. Afhankelijk van uw wensen, eisen en de toepassing kunt u bij ons het beste TENS apparaat vinden. Wilt u een TENS kopen? Onze webshop maakt het u gemakkelijk. Kiest u de TENS Basic, of de Eco 2?

Bekijk hier een vergelijk tussen de verschillende TENS apparaten.

LET OP! Wilt u een bevalling TENS apparaat bestellen omdat u het vergoed krijgt via uw zorgverzekeraar? Plaats dan uw bestelling niet via de webshop, maar via info@schwa-medico.nl samen met een zwangerschapsverklaring.

Bekijk hier of uw zorgverzekering het TENS apparaat vergoed!

OmniTens XP+

OmniTens® XP+ is uitermate geschikt voor pijnbestrijding bij bevallingen.
Dankzij de burst knop kan heel eenvoudig (met één druk op de knop) de stroom (tijdelijk) snel worden opgevoerd, om snel opkomende hevige pijnen goed te kunnen onderdrukken.

De impulsen activeren de lichaamseigen processen voor pijnverlichting. Met de OmniTens ® XP+ kunnen alle soorten pijn worden behandeld, en wordt geleverd met een setje batterijen en maar liefst 3 setjes elektrode!

ENStem Eco Basic

Modern TENS apparaat voor pijnbestrijding.
Deze 2-kanaals TENStem Eco Basic is een veelzijdig TENS apparaat, dat met tot wel vier elektrode tegelijkertijd kan worden gebruikt. Naast de verschillende programma’s om (intense) pijn te bestrijden, zitten er speciale programma’s op om spieren te ontspannen en de doorbloeding te verbeteren.

Het goede aan dit TENS apparaat: gevolgen van chronische pijn, zoals verkrampte spieren door een ontlastende houding aan te nemen, kunnen meteen mee behandelt worden. Lichte spiertraining om de musculatuur op peil te houden kan eveneens gedaan worden met het spierstimulatieprogramma. Hierdoor kunt u de TENStem Eco Basic voor verschillende toepassingen gebruiken – en dat tegen een erg gunstige prijs.

TENS appraat met individuele programma’s
De TENStem Eco Basic heeft 16 programma’s, waarvan er 4 individueel aan te passen zijn. Alle 16 programma’s van het TENS apparaat zijn voorzien van een edit- en vergrendelingsfunctie voorzien zodat de behandeling optimaal te personaliseren is.

TENS eco 2

De nieuwste Tens van schwa-medico voor pijn therapie.

De TENSt eco 2 in het kort:
12 programma’s, elk naar behoefte aan te passen
Mogelijkheid om het apparaat op een bepaald programma te fixeren
AKS (een speciale electronische schakeling, waardoor huidirritatie nog hoogstzelden voorkomt)
Compliance registratie, om therapie trouw te controleren

UROstim

Incontinentie behandeling met behulp van elektrostimulatie.

Incontinentie vormen voor de UROstim:

  • Overactieve blaas
  • Drangincontinentie
  • Neurogene blaas
  • Stressincontinentie
  • Stoelincontinentie

De UROstim biedt bovendien een acupunctuurpunt stimulatie aan. Verder kan met de UROstim een pijnprogramma gekozen worden (programma 6). Volgende pijn indicaties kunnen o.a. met UROstim behandeld worden:

Pijnklachten bij de vrouw:

  • Pre-Menstruatie-Syndroom (PMS) en primaire dysmenorroe
  • Dysurie / Interstitiële Cystitis
  • Vestibulodynie

Pijnklachten bij de man

  • Chronische non-bacteriële Prostatitis

Geslacht onafhankelijk

  • Myofasciale bekkenpijn (Bekkenbodemhypertonie)

Ook de UROstim beschikt over AKS (een speciale elektronische schakeling, waardoor huidirritatie nog hoogstzelden voorkomt). Dit is in het bijzonder groot voordeel wanneer er met sonden gestimuleerd wordt in gevoelige gebieden, en gebieden waar de slijmvliezen moeilijk te controleren zijn.

Gebruik van vaginale en anale sonden:

De Urostim is ook te gebruiken in combinatie met vaginale en/of anale sondes, voor zowel stressincontinentie als lokale pijnbestrijding.