Skip to content

Mom, we've got your back!

OmniTensXP+

Weeënpijn bestrijd je met onze MaMMaTENS. Bestel eenvoudig online. Bestel de tens in ieder geval in week 36/37, eerder mag natuurlijk ook. Zo heb je de tens op tijd in huis.

Je bestelt de OmniTens XP+ makkelijk hieronder. Je ontvangt een superleuk pakket thuis!

€ 119,-

Sommige zorgverzekeringen hebben een vergoeding opgenomen in de aanvullende verzekering. Vraag er eens naar bij uw zorgverzekeraar! Bekijk voor alle zekerheid de pagina mbt de contra-indicaties en voorzorgsmaatregelen bij TENS en EMS, in het algemeen en in het bijzonder tijdens de zwangerschap.

Vrouwen bevallen met MaMMaTENS
0 +
Verloskundingen die onze tens aanraden
0 +

OMNITENS XP+

De voordelen

De OmniTens XP+ is een klein apparaatje dat speciaal is ontworpen voor tijdens de bevalling en weeën. Via speciale pleisters op de huid kan je jezelf lichte stoomstootjes geven. Dit zal aanvoelen als een tinteling. Hierdoor worden de zenuwen gestimuleerd en zal de pijn tijdens de bevalling verminderen. Door het gebruik van de OmniTens XP+ zal je het natuurlijke proces van een bevalling makkelijker doorstaan.

Good to know

FYI

Sommige zorgverzekeringen hebben een vergoeding opgenomen in de aanvullende verzekering. Vraag er eens naar bij uw zorgverzekeraar! Bekijk voor alle zekerheid de pagina mbt de contra-indicaties en voorzorgsmaatregelen bij TENS en EMS, in het algemeen en in het bijzonder tijdens de zwangerschap.

REVIEWS

Wat anderen zeggen

Ik heb ontzettend veel gehad aan de TENS, het apparaat heeft mij er echt doorheen gesleept! Toen de weeën steeds heftiger werden had ik bijna geen energie meer. Ik vroeg mijn vriend de plakkers op mijn rug te plakken en toen is de TENS in het begin zacht aangezet. Na een aantal uur werden de weeën steeds pijnlijker, ik vond ik het héél fijn dat de TENS hoger gezet kon worden, daardoor had ik iets om mij op te focussen. Uiteindelijk moesten wij blijven slapen in ziekenhuis en werd ik de volgende dag aan de weeënopwekkers gezet. Al die tijd heb ik gebruik gemaakt van de TENS, totdat ik een morfine pompje kreeg. Ik kan het apparaat iedereen aanbevelen!
Nadine
Ik las in mijn polis dat ik recht had op een TENS apparaat tijdens mijn bevalling. Ik ben direct gaan uitzoeken wat het was en heb er een besteld. Tijdens mijn bevalling, toen de weeën begonnen ben ik de TENS meteen gaan gebruiken. Het gaf direct verlichting! Wat voor mij de belangrijkste reden was om de TENS te gebruiken is dat ik een natuurlijke bevalling wilde zonder pijnstilling, geen ruggenprik of andere medicatie. Maar een hulpmiddel om de weeën te verlichten is natuurlijk altijd welkom. Ik raad het echt iedereen aan!
Ilona
Ik las over de TENS op internet en heb het erover gehad met mijn schoonzusje. Zij gaf aan dit te kennen van haar bevalling. Zij had er zelf één aangeschaft en ik mocht hem gerust van haar lenen. Toen mijn bevalling begon, hebben ze gelijk de TENS op mijn rug geplakt. Tijdens een weeënstorm van 2 uur heeft het gezorgd voor afleiding van de heftige pijn. Het gaf een goed gevoel om er iets tegen te kunnen doen. Je kan de focus tijdelijk even verleggen, wat zorgt voor verlichting. Ik zou hem een volgende keer zeker weer gebruiken en hem iedereen aanraden.
Maartje
Ik zag heel erg op tegen mijn bevalling. Mijn eerste bevalling duurde namelijk heel lang en de weeën deden erg veel pijn. Ik ben toen op zoek gegaan naar pijnbestrijding tijdens de bevalling en kwam uit bij MaMMaTENS. Vanaf wee één heb ik de TENS aangesloten, ik voelde dat ik weeën had maar dit was door de MaMMaTENS veel minder pijnlijk. Ik heb een hele positieve ervaring met de MaMMaTENS én een positieve bevalling.
Karin
Tijdens mijn bevalling moest ik een paar keer stoppen met de MaMMaTENS omdat er een CTG-scan gemaakt moest worden. Het verschil tussen een wee zonder en een wee met de TENS werd ineens heel duidelijk!
Anouk

HOW TO

Hoe werkt de OmniTens XP+?

Tijdens de bevalling wordt de OmniTens XP+ op twee niveaus op de rug toegepast. Eerst hoger op de rug tijdens de (voor)weeën. Deze stimulatie onderdrukt de pijn veroorzaakt door de baarmoeder. Later, als de ontsluiting zich aandient, wordt ook lager op de rug gestimuleerd om de pijn bij de ontsluiting ook te onderdrukken. Hierdoor zal de bevalling minder pijnlijk zijn, de bevalling zal door het apparaat wat soepeler verlopen en zorgt ervoor dat je ook sneller weer “op de been” bent.

Lees hier meer over het gebruik

Wacht niet te lang!

Liever huren? Klik hier